Tork- och panntekniker till Ingarps Trävaror

Tork- och panntekniker till Ingarps Trävaror

Vi söker nu en teknikintresserad tork- och panntekniker till framgångsrika Ingarps Trävaror. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar och möjlighet att utveckla torkprocessen på ett modernt och satsande sågverk. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen kommer din primära arbetsuppgift att vara att planera, optimera och säkerställa torkprocessen för virke. Hos Ingarps Trävaror är detta under ständig utveckling och du kommer att vara en nyckel för den kommande utvecklingen. Något som eftersträvas i denna roll är ständig förbättring då torkprocessen är mycket viktig för hela flödet. Arbetet innebär stor variation i tjänsten.

Utöver att säkerställa torkprocessen innebär rollen även ansvar för Ingarps panncentral, både gällande övervakning av processen samt laddning av rätt bränsleblandning med lastmaskin. Vidare ingår det felsökning och enklare underhåll vid behov. Till sin hjälp har man övriga tekniker och interna elektriker.

Du kommer att arbeta självständigt men med stöd av dina kollegor vilket innebär att detta är en viktig roll på en synnerligen viktig del i flödeskedjan.

I rollen ingår det jourtjänstgöring var femte vecka.

Vill du arbeta med en teknisk nyckelposition på ett modernt sågverk som satsar på din och företagets utveckling är detta tjänsten för dig!

Din profil:

Vi söker dig med stort tekniskt intresse som vill arbeta på ett modernt sågverk.

Du har troligen en teknisk gymnasieutbildning i grunden och gillar att ha varierade arbetsuppgifter med teknik i fokus.

För tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av eller förståelse för sågindustrin alternativt liknade arbetsplatser. Har du arbetat med torkprocesser och/eller är certifierad pannoperatör ses detta som mycket meriterande.

Du är kvalitetsmedveten, organiserad och driven och vill utveckla både dig själv, processen och företaget. Du kommer att hantera stora värden och nyckelorden för att lyckas är; kvalitet, proaktivitet, noggrannhet och utveckling.

Krav i rollen är B-körkort (Gärna B96). Truckkort och vana av truck/lastmaskinkörning är meriterande men inget krav då Ingarps Trävaror kan utbilda dig internt.

Låter detta intressant? Tveka inte med ansökan, urval kommer att ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar Ingarps Trävaror med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036 - 440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ingarps Trävaror AB är ett modernt sågverk i södra Sverige som kombinerar den senaste teknologin med gedigen kunskap och känsla för trä. Företaget har sedan starten 1947 varit i samma familjs ägo.
Ingarps Trävaror AB står för hela produktionskedjan från avverkning till transport av sågat och förädlat virke. 50 procent säljs på den svenska marknaden, resten exporteras. Exportmarknaden består av bl.a
Danmark, Tyskland, Belgien och Holland samt Mellanöstern och Nordafrika.