Senior systemutvecklare inom C# .Net

Senior systemutvecklare inom C# .Net

Är du en grym utvecklare inom C# & .Net?
Har du ett stort utvecklarintresse och djup förståelse för teknologin bakom?
Infobric i Jönköping vill bli fler och söker dig som har starka kunskaper inom utveckling och nu vill utvecklas ännu mer i sin roll.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på Infobric i Jönköping kommer du att vara del av ett team som utvecklar byggbranschens uppkopplade elektronikenheter. Du programmerar i C# och .Net i varierande projekt som kräver stor teknisk kompetens.

Teamet som jobbar mot web består av 4-5 personer, däribland både seniora och juniora utvecklare. I din roll som senior utvecklare kommer du att guida de juniora medarbetarna för att hjälpa dem att designa lösningar och att utvecklas. Detta behöver du ej ha erfarenhet av sedan tidigare utan kan vara en ny utmaning för dig.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Utveckla och förbättra nuvarande system
  • Ta fram och implementera nya lösningar
  • Hjälpa och guida juniora utvecklare
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med komplexa produkter och har djup teknisk förståelse. Du brinner för teknik och vill vara uppdaterad kring nya tekniker och utveckling.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom data
  • Engelska i tal & skrift
  • Starka kunskaper inom C# & .Net
Meriterande:
  • Svenska i tal & skrift
  • Erfarenhet av att arbeta med Asp.Net Web forms, Web API, Javascript/JQuery
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infobric är ett innovativt mjukvaruföretag som jobbar med produktutveckling och tjänster som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Infobrics system har en central roll på 10 000-tals byggarbetsplatser, och många av Europas största byggföretag finns bland bolagets kunder. Kärnan i Infobrics erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter ute på byggarbetsplatsen, t.ex. grindar och registreringsboxar.
Infobric grundades 2004 i Jönköping. I centrala lokaler, med en fantastisk utsikt över staden, finns vårt huvudkontor med bland annat försäljning, produktutveckling och kundservice. Infobric gruppen har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 200 medarbetare och omsätter 300 MSEK (2019)

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.