Embedded IoT-utvecklare till Infobric

Embedded IoT-utvecklare till Infobric

Är du en vass utvecklare som vill skapa framtidens lösningar för ökad säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatser? Vill du bidra till ny teknik som förenklar vardagen och till och med kan bidra till att rädda liv? Vill du vara med och utveckla innovativa IoT-produkter för ett starkt varumärke, känt för sina användarvänliga produkter med hög kvalitet? Då har vi utmaningen för dig!

Om kundföretaget

Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på fler än 10 000 byggarbetsplatser, med många av Europas största byggföretag bland våra kunder.

Infobric grundades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor med bland annat försäljning, marknad, produktutveckling och kundservice finns. Vi har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 80 medarbetare och omsätter 200 MSEK.

Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet - men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen.

Dina arbetsuppgifter

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet - men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen.

Du kommer att jobba med den inbyggda programvaran i våra produkter - allt ifrån kravinsamling, analys och utveckling till leverans. Ditt ansvar är även att ta fram prototyper när det behövs. Det vi erbjuder är alltså möjligheten att vara delaktig i alla steg i utvecklingsprocessen, vilket ger dig djup kunskap om systemet på ett sätt som gör dig och din kompetens mycket värdefull. Hos oss blir du en viktig spelare i ett team av vassa kollegor, där du analyserar, kommer med idéer och utför.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund och har jobbat med inbyggda system i flera år. Du har erfarenhet av att arbeta med hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Goda kunskaper inom Linuxutveckling för ARM processorer är en förutsättning.

Du är erfaren inom C/C++ med mycket goda kunskaper inom objektorienterad utveckling. Erfarenhet inom några av följande tekniker efterfrågas:
  • C++
  • Linux
  • Digital elektronik
  • PKI och smarta kort
  • RFID, Mifare Classic och DESFire
  • Bluetooth och WiFi
  • Distribuerade system
Vi förväntar oss också att du är analytisk, kommunikativ och en "team player" som samtidigt kan kliva fram och fatta egna beslut. Goda kunskaper i svenska är en fördel, engelska är ett krav.

Förutsättningar och ansökan:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: För denna rekrytering gör vi löpande urval, ansök snarat möjligt via www.onepartnergroup.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor eller funderingar om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Mikael Rydholm på mikael.rydholm@onepartnergroup.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se