Systemadministratör till ITAB Jönköping

Systemadministratör till ITAB Jönköping

ITAB i Jönköping växlar upp! Vill du vara med att starta upp deras nya mjukvaru-team? Är du en lagspelare som har tidigare erfarenhet av migrerande system? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemadministratör kommer du att ha varierande uppgifter.

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av:
  • Migrera system
  • Sätta upp kravställningar
  • Föra dokumentation
Mer information ges vid intervjutillfället.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst högkoleexamen inom t.ex. datateknik eller systemvetenskap
  • Har tidigare erfarenhet av att migrera ett system
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Linux
  • Kunskap om Atlassian Stack
Meriterande:
- Svenska i tal och skrift

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse som vill jobba med att migrera system. Du är en naturlig lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till andra i gruppen. Du kommer att tillhöra ett duktigt team som jobbar enligt agil metod, varför vi ser att du trivs i att jobba tätt i ett team.

Villkor

Ort: Jönköping eller distans
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På ITAB hjälper vi våra kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med vårt kunnande, lösningar och ekosystem av partners. Vi skapar effektiva detaljhandelslösningar som ger praktiska och inspirerande konsumentupplevelser. Erbjudandet inkluderar rådgivande designtjänster, skräddarsydda interiörer, kassasystem, konsumentvägledningslösningar, professionella belysningssystem och interaktiva digitala lösningar för den fysiska butiken. ITAB har cirka 3200 anställda fördelade på olika kontor runt om i världen.

För att påskynda omvandlingen kommer vi att utveckla vårt mjukvaruteam och letar efter passionerade människor med ett tillväxtstänkande, som inte bara är ivriga att lära sig utan också älskar att utveckla nya idéer på en tom sida och glada att ta en kundcentrerad produktresa från slut till slut. Vi har ett dynamiskt och roligt team, arbetar med smidiga metoder och våra grupper täcker hela sortimentet från att bygga PCB-kort till att utveckla inbyggda system för att föra våra produkter till molnet.

Är du redo att revolutionera en av de mest intressanta branscherna där ute? Gå med i ITAB: s internationella FoU-team (i Jönköping eller remote och höj nivån för innovation och IoT i detaljhandeln

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.