Cloudutvecklare till ITAB Jönköping

Cloudutvecklare till ITAB Jönköping

ITAB i Jönköping växlar upp! Vill du vara med att starta upp deras nya mjukvaru-team? ITAB söker ha dig som vill jobba inom Cloud och är intresserad av att koda.

Dina arbetsuppgifter

Som cloudutvecklare på ITAB kommer du att arbeta inom säker applikationsutveckling med programmeringsspråket Java. I rollen kommer du att arbeta med systemlösningar. Detta innebär att ta reda på hur mjukvaran fungerar i cloud-system genom att koda samt undersöka för att se att allt fungerar.

Mer information om arbetsuppgifterna ges vid intervjutillfället.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst högskoleexamen inom t.ex. datateknik eller systemvetenskap
  • Erfarenhet av att koda
  • Vana i att arbeta i Java och Python
  • Erfarenhet av Linux, Docker och Typescript
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap i Bash
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse som vill jobba med innovation. Du är en naturlig lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till andra i gruppen. Du kommer att tillhöra ett duktigt team som jobbar enligt agil metod, vi ser att du trivs i att jobba tätt i ett team.

Villkor

Ort: Jönköping eller distans
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På ITAB hjälper vi våra kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med vårt kunnande, lösningar och ekosystem av partners. Vi skapar effektiva detaljhandelslösningar som ger praktiska och inspirerande konsumentupplevelser. Erbjudandet inkluderar rådgivande designtjänster, skräddarsydda interiörer, kassasystem, konsumentvägledningslösningar, professionella belysningssystem och interaktiva digitala lösningar för den fysiska butiken. ITAB har cirka 3200 anställda fördelade på olika kontor runt om i världen.

För att påskynda omvandlingen kommer vi att utveckla vårt mjukvaruteam och letar efter passionerade människor med ett tillväxtstänkande, som inte bara är ivriga att lära sig utan också älskar att utveckla nya idéer på en tom sida och glada att ta en kundcentrerad produktresa från slut till slut. Vi har ett dynamiskt och roligt team, arbetar med smidiga metoder och våra grupper täcker hela sortimentet från att bygga PCB-kort till att utveckla inbyggda system för att föra våra produkter till molnet.

Är du redo att revolutionera en av de mest intressanta branscherna där ute? Gå med i ITAB: s internationella FoU-team (i Jönköping eller remote och höj nivån för innovation och IoT i detaljhandeln

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.