Platschef till Hydroscand i Jönköping

Platschef till Hydroscand i Jönköping

Är du en engagerad ledare som har ett intresse för teknik och en känsla för service? Vill du arbeta på ett globalt familjeföretag, där du får vara med och utveckla vår verksamhet? Då kan det vara dig vi söker som vår nya platschef i Jönköping!

Vad innebär tjänsten?

Som platschef ansvarar du för medarbetarna i Jönköping. Även att styra och planera verksamheten för att nå uppsatta budgetmål. Du ansvarar för det dagliga arbetet i butik samt övrig verksamhet, som tillhör det operativa och strategiska arbetet på filial. Att vid behov arbeta i butiken, tillsammans med ditt team som består av sex medarbetare, ser vi som en självklarhet.

Genom ett strategiskt, engagerat och tydligt ledarskap jobbar du för att utveckla ditt medarbetarteam, arbetsklimatet samt försäljningen i området.

Du kommer till stor del att befinna dig på plats i butiken, där du arbetar aktivt med företagets utveckling och bidrar till att det förändras i takt med våra kunders önskemål och krav.

Du rapporterar till regionchefen, som också har sitt kontor i Jönköping.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt på ett familjeföretag som är under expansion, med kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Vem är du?

För att trivas i rollen som platschef hos oss på Hydroscand bör du ha ett tekniskt intresse, gärna verkstads-/industribakgrund och besitta goda ledaregenskaper. Du bör även vara lösningsorienterad, handlingskraftig och ha en affärsmässig inställning med intresse av försäljning.

Vi förutsätter att du är målinriktad och har tidigare erfarenhet av personalansvar. Vi ser gärna att du har kännedom kring lokala företag och industrier i Jönköping med omnejd.

B-körkort är ett krav. Tidigare branscherfarenhet är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid att du har förmågan att överblicka helheten, att skapa ett gott arbetsklimat och engagera dina medarbetare. Det är också viktigt att du delar vår ambition att alltid sätta kunden i fokus.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Johan Dahlberg (regionchef) på telefon: 036-190524

Sista ansökningsdag är den 6 juni 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation vänligen besök Hydroscands webbplats, hydroscand.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 19 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.