Lageransvarig/Slangmontör, Jönköping

Lageransvarig/Slangmontör, Jönköping

Är du en teknisk problemlösare som gillar ordning och reda? Vill du arbeta med lager, slangmontering samt försäljning och är redo att ge våra kunder förstklassig service? Då kan det vara dig vi söker som lageransvarig/slangmontör i Jönköping!

Vad innebär tjänsten?

Som lageransvarig/slangmontör ansvarar du över inkommande-/avgående gods, lagerunderhåll, inventering, slangmontering/produktionsarbete och även personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att, på ett professionellt och ödmjukt sätt, finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av lagertransaktioner, saldokontroll mm.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och på ett företag som är under expansion, med kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Vem är du?

Du bör ha ett tekniskt intresse, vara noggrann och har tidigare erfarenhet av lager samt försäljning. Vidare har du ett stort engagemang, datorvana, en känsla för service. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik.

Truckkort och B-körkort är meriterande.

Som person tror vi att du är driven, ordningsam, resultatinriktad, samarbetsvillig och lösningsfokuserad. Dessutom har du en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Johan Dahlberg (Regionchef) på telefon: 036-190524

Sista ansökningsdag är den 23 maj 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 19 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.