Systemutvecklare med inriktning mot Cloud

Systemutvecklare med inriktning mot Cloud

Vill du jobba med framtidens autonoma maskiner? Är du en grym utvecklare som vill jobba med Cloud? Husqvarnas avdelning för autonoma system växer och söker en ny medarbetare, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare mot Cloud på avdelningen för autonoma system jobbar du med den allra senaste tekniken för framtidens maskiner. Du blir en del av ett engagerat team som drivs av utmaningar och problemlösning.

Som Cloudutvecklare kommer du att arbeta med att bygga skalbara lösningar för molntjänster. Du arbetar med programmering, testning och integration i en varierande vardag.

Din profil

Vi söker dig med ett genuint teknikintresse. Du är nyfiken och driven och har lätt för att samarbeta. Du brinner för att utveckla och att tillsammans med kollegor skapa de bästa lösningarna.

Skallkrav:
  • Civil/Masterexamen inom IT/Mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av C#, NodeJS, Python
  • Goda kunskaper inom testdriven utveckling
  • Engelska i tal/skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta agilt/scrumbaserat
  • Erfarenhet av att bygga flerskalig molnutveckling
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Huskvarna
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.