Systemtestare inom automatiserad testning

Systemtestare inom automatiserad testning

Är du intresserad av automatiserad testning? Har du erfarenhet inom test eller systemutveckling och vill ha nya utmaningar? Husqvarna söker en systemtestare, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som systemtestare kommer du att arbeta med att producera testfall för automatiserad testning för robotar. Du skriver i Python men kunskap inom C eller C++ är också meriterande. Du arbetar med att ersätta manuella tester till automatiserade miljöer och utför även testning i simulerad miljö.

Teamet som du kommer att ingå i består idag av ca 18 personer, varav av 4-5 personer arbetar som systemtestare.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du är uthållig och har tålamod att sitta med krångligare uppgifter samt förståelsen för hur viktigt det är med testning.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom Mjukvaruutveckling
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling, varav minst 1 års erfarenhet som testare
  • Svenska & engelska i tal/skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av att producera Pythonscript

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Huskvarna
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.