Service manager/Coordinator inom IT

Service manager/Coordinator inom IT

Har du stort intresse för IT-management, marketing och processer? Vill du jobba på ett internationellt företag med att strukturera och effektivisera processer? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Husqvarna AB söker en driven och strukturerad person för tjänsten som Service manager inom Master data management. Du kommer att arbeta som kopplingen mellan Husqvarnas IT-services och externa partner. Du har ett nära samarbete med support team och marketing via regelbundna uppföljningsmöten.

Dina ansvarsområden är bl.a:
  • Organisera supportärenden
  • Förbättra processer inom IT support och leverans
  • Dokumentera och följa upp ärenden
  • Göra kostnadskalkyler samt administrera uppföljning kring dessa
Rollen som Service manager/Coordinator är fortfarande i uppbyggnadsfasen och det finns stora möjligheter till att forma den med egna idéer. Arbetet kräver vilja och förmåga att kunna ta egna beslut och initiativ.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken, positiv och öppen för förändringar. Du har god förståelse för IT-processer och intresse för att jobba med effektivisering och att förbättra arbetssätt. Som person är du strukturerad och organiserad samt har god kommunikationsförmåga. Du är en problemlösare med förmåga att tänka utanför boxen.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom IT-management/Systemvetenskap
  • Förståelse för IT-processer
  • Engelska i tal/skrift
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete inom master data management eller IT-processer

Villkor

Start: November eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Huskvarna
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.