Junior konstruktör

Junior konstruktör

Är du en junior konstruktör som vill jobba med nykonstruktion av produkter? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Husqvarna AB och avdelningen Tree Professionals, avd LME (Landscape and Maintenance Equipment, product design) söker en junior konstruktör som kommer att arbeta med nyutveckling av produkter som bla. häcksaxar, stormprodukter och röjsågar.

Som junior konstruktör jobbar du med produktutveckling i form av konstruktionsarbete. Största delen av arbetet innebär att konstruera i CAD, Catia. Du börjar med att bygga prototyper i CAD men är med i hela ledet till färdig produkt.

Arbetet sker i projektform och alltid nära andra avdelningar. Du får exempelvis vara med i fabriken för att ta fram de tekniska underlagen. Du driver dina projekt från start till mål.

Gruppen består av 12 personer som alla arbetar som konstruktörer.

Din profil

Vi söker dig som är teknikintresserad, kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör mot konstruktion. Gärna Produktutveckling och design.
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från produktutveckling.
  • Intresse för Husqvarnas produkter.
Personlighet:
  • Kommunikativ
  • Frågvis, våga ta för sig
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Huskvarna
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.