Junior Provningsingenjör till Husqvarna AB

Junior Provningsingenjör till Husqvarna AB

Är du en social person med intresse för testning av mekaniska produkter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som provningsingenjör på kommer du att bli en del av avdelningen produktlab robotic som i dagsläget består av 18 medarbetare. Du kommer att arbeta med att utföra mekanisk provning på komponenter och färdiga produkter. Du testar produkter inom alla kategorier inom Husqvarnas sortiment, vilket bidrar till stor variation i arbetet. Provningarna utförs enligt standardiserade specifikationer och rapportskrivning är en naturlig del av provningsarbetet. Du har en nära kontakt med labb, prototypverkstad och konstruktörer. Den inledande tiden får du en erfaren mentor som hjälper dig att komma in i arbetet.

Din profil

Skallkrav:
  • YH/KY -utbildning inom maskinteknik/motsvarande
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare
  • Erfarenhet av arbete inom produktion/industri
Som person är du metodisk och har förmågan att arbeta självständigt. Du trivs bra i en roll där du får jobba praktiskt, hands-on i kombination med teoretiska kunskaper. Du är social och serviceinriktad och har lätt att ta tag i arbetsuppgifter!

Villkor

Start: Omgående
Placering: Huskvarna
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.