Junior Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system

Junior Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system

Är du en junior mjukvaruutvecklare som vill utvecklas i en internationell koncern? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior mjukvaruutvecklare på Husqvarna kommer du att arbeta med hårdvarunära programmering av robotgräsklippare. Du blir en del av ett team på 4-6 personer som jobbar tillsammans i projektform. Arbetet innebär främst C-programmering. Som introduktion får du en fadder som hjälper dig att komma igång med arbetet och du får även utbildning löpande. Detta är en otroligt spännande tjänst där du får vara med och utveckla framtidens produkter.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning med inriktning inbyggda system
  • Engelska i tal och skrift
  • Ambition att lära sig svenska
Meriterande:
  • Hobbyprojekt inom C/C++
  • Erfarenhet från sommarjobb/praktik inom relevant område
Vi söker dig med ett genuint teknikintresse. Du har lätt för att samarbeta men är samtidigt bra på att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Det är ett stort plus om du har hobbyprojekt inom C/C++ att visa upp.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 23 feb (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.