Junior Mekaniktestare med stort driv

Junior Mekaniktestare med stort driv

Är du en praktiskt lagd person med stort intresse för mekanik och teknik? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Mekaniktestare på Husqvarna AB kommer du att jobba med produkttest av både nya och befintliga produkter. Du arbetar på avdelningen för Robotic som utvecklar Husqvarnas automowers. Gruppen består i dagsläget av 20 personer. Du kommer till en början att få jobba tillsammans med erfarna mekaniktestare och samarbetar med personer inom både elektronik och mjukvara.

I rollen som mekaniktestare är ditt fokus att säkerställa kvalitet och funktion på produkterna. Du finns med i projekten från start till mål och kan exempelvis få i uppgift att bygga en prototyp tidigt i ett projekt eller att utföra utvecklande provningar. Du säkerställer att produkterna uppfyller rådande lagkrav samt Husqvarnas egna krav. Arbetet är fritt och kräver stort driv och eget initiativ.

Som mekaniktestare fokuserar du på de mekaniska delarna i produkten men behöver även ha lite kännedom kring elektronik och mjukvara då du kan få i uppdrag att ladda programvara eller uppdatera klippare.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och gärna mekar, bygger datorer eller liknande på fritiden. Du trivs med en varierande vardag och jobbar gärna hands on med produkterna. Du är social och hjälpsam och trivs som bäst när du får ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom mekanik, elektronik, mjukvara
  • Svenska & engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Kunskap om mjukvara och elektronik
  • Arbetslivserfarenhet inom liknande område
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Huskvarna
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.