Junior Mekanikkonstruktör till Husqvarna

Junior Mekanikkonstruktör till Husqvarna

Brinner du för mekanik och vill vara med att utveckla framtida produkter hos Husqvarna, sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll som mekanikkonstruktör jobbar du främst med konstruktion i CAD, Catia V5. Du är även med och gör själva produkten där du blandannat smider, fräser och bearbetar produkterna. Du jobbar i team där ni sammarbetar med ett antal andra yrkeskategorier för att jobba mot bästa möjliga lösning.

Mer info om tjänsten lämnas på intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning.
  • Cad
  • Svenska och Engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Tekniskt intresse
  • Hemmaprojekt
Som person är gäller det att vara en nyfiken och kommunikativ problemlösare med ett genuint teknikintresse, ett sinne för ordning och som trivs med att arbeta både i team såväl som självständigt. Vidare krävs det goda kunskaper i både svenska och engelska.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.