Erfaren projektledare till Husqvarna

Erfaren projektledare till Husqvarna

Har du tidigare erfarenhet av inköp/förhandling och är redo att ta nästa steg i karriären inom ett stort globalt företag?
Vi söker nu en Project Manager till en expanderande avdelning på Husqvarna där du får axla ett stort ansvar och på sikt möjligheten att arbeta internationellt.
Låter det som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kostnadsbesparingsprojekt kopplat till indirekt material, så som reservdelar och förbrukningsmaterial.

Ditt främsta fokusområde kommer att vara att driva projekt tillsammans med underhållschefer och tekniker i respektive fabrik, där ni gemensamt tar fram business case kopplat till priser och avtal, där du sedan genomför dessa förhandlingar tillsammans med leverantörer.

Till en början kommer mestadels att arbeta mot Norden, men på sikt kan du även komma att arbeta internationellt.

Din profil

Skallkrav:
  • Kommersiell utbildning
  • Du är verbal och har erfarenhet av förhandlingar
  • Driven med stor ansvarskänsla
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetat med projekledning inom tillverkningsindustrin

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna

Lön enligt överenskommelse
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Du erbjuds:
  • Att få arbeta i en internationell koncern med ett stort kontaktnät med goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget
  • En spännande och utvecklande roll där du skapar värde till organisationen genom att sänka kostnader
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.