Motorintresserad tekniker till Husqvarna Group.

Motorintresserad tekniker till Husqvarna Group.

Har du ett stort intresse av motorer och vill jobba som tekniker mot motorsågar?

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst är inriktad på bensindrivna motorsågar. Fokus i ditt arbete är att genomföra olika mätningar på motorer, detta kan vara väldigt tålamodsprövande då man får skruva isär och ihop motorerna åtskilliga gånger och justera detaljer, därför ser vi med fördel att du är en tålmodig och noggrann person. När mätningarna är genomförda går man igenom resultaten och analyserar dessa. Detta är en väldigt praktisk tjänst med ett par teoretiska inslag i form av rapportskrivning kring resultatet, är du en praktisk person som har ett stort motorintresse? Då är detta rätt tjänst för dig!

Din profil

Skallkrav:
Lägst KY/YH- utbildning och ett stort motorintresse (både praktiskt och teoretiskt)
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
God datorvana

Meriterande:
Arbetserfarenhet inom relevant område
God kunskap om mätteknik
Förkunskaper gällande förgasare

Du är en lagspelare som har ett brinnande intresse för motorer, du trivs bra i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs även i en blandad roll där både praktiska och teoretiska uppgifter förekommer, men med mer fokus på det praktiska!

Villkor

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?

Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:
  • En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
  • Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
  • En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.