Drifttekniker till Husqvarna

Drifttekniker till Husqvarna

Fastighetsavdelningen på Husqvarna ansvarar för förvaltning och underhåll av alla Husqvarnas anläggningar i Sverige.
Avdelningens styrka ligger i den tekniska och breda kompetensen i att underhålla och sköta en mängd olika fastighetssystem, allt från hissar till fläktar.

Vi söker nu två Drifttekniker!

Som Drifttekniker kommer du att arbeta med tillsyn, skötsel, underhåll, service och felsökning av anläggningarna. Du kommer även att arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system och medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.
Du kommer att styra underentreprenörer i mindre underhålls och nybyggnads projekt.
Kontaktytorna är många med framför allt underentreprenörer och de olika avdelningarna på Husqvarna.

Du kommer att ha en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik.

Driftteknikergruppen kommer bli dina närmsta kollegor och tillsammans jobbar ni i nära samarbete för att optimera och förbättra driften och utveckla anläggningarna.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina intressen kring teknik i en omväxlande och spännande miljö. Du kommer att ingå i ett trevligt team där man arbetar nära varandra.

Vi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå, inriktning el. eller eftergymnasial utbildning till drifttekniker (Högskola/YH/KY). Alternativt har du motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet inom området.

Du har stor nyfikenhet för hur saker fungerar och tycker om problemlösning. Din förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är god och vi vill att du har B-körkort.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV via vår hemsida.
Sista ansökningsdag är 2018-05-07
Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner:
Rekryterande chef – Rolf Kjeldsen, rolf.kjeldsen@husqvarnagroup.com.

Rekryterare – Miranda von Seth och miranda.von.seth@husqvarnagroup.com.

Annika Ögren, IF-Metall, 036-1462 20, annika.ogren@husqvarnagroup.com

Helén Krogell, Unionen, 036-36 45 39, helen.krogell@husqvarnagroup.com

Fredrik Lindström, Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Företräder samtliga Saco-förbund), 036-14 74 29, fredrik.lindstrom@husqvarnagroup.com.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.