Vi ser att du är en händig och ansvarstagande person som är pålitlig och trivs bra med att arbeta både i team och självständigt. För att passa bra i denna roll är du strukturerad och lugn även när du hamnar i stressiga situationer. Att vara villig att utvecklas och ta ansvar är en god egenskap som vi värdesätter.
Rollen som operatör hos oss är en bred tjänst. Du kommer att få hantera gods in och ut i våra härdprocesser samt lära dig att köra våra värmebehandlingsugnar. Mätning och kvalitetsuppföljning är en viktig del av ditt arbete hos oss. Service och underhåll genomför vi löpande.

Krav:
B-körkort och tillgång till egen bil

Merit:
Truckkörkort
Att du bor i närheten av Huskvarna (ex 30min)
Mer info
Email Mejla Huskvarna Härdverkstad
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.huskvarnahard.se
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KORTA LEDTIDER – SAMMA HÖGA KVALITET

På Huskvarna Härdverkstad har vi specialiserat oss på korta ledtider. Vi har effektiviserat samtliga moment från påbörjad till fullbordad process – utan att för den skull tumma en millimeter på kvalitet och service.

I dag utför vi härdning åt allt från verktygsmakare till flygplanstillverkare. Gemensamt för alla branscher vi jobbar mot är de snäva toleranserna och de höga kraven på kvalitet och leveranssäkerhet.