Vi söker Färdigställare - Jönköping

Vi söker Färdigställare - Jönköping

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med duktiga medarbetare och du kommer att arbeta med att lösa en stor variation av fordonsskador. Som färdigställare förbereder du fordon och detaljer för lackering, t ex lägga slipgrund, slipning samt maskeringsarbete. Rollen färdigställare kräver praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området. Kunskaper från plåtarbeten alternativt lackering eller plastreparationer är klart meriterande.

Om dig

För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Vår devis är att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter.

Vi är på jakt efter dig med fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri/lackering eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann, har ett gott handlag samt har viljan att hela tiden utvecklas. Ett positivt sätt och en god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för rollen. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det självklart som en merit.
B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansök senast 27 oktober 2019. För mer information om tjänsten kontakta Patric Kylberg på telefon 036-395834. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.