Skadereparatör BMW

Skadereparatör BMW

Holmgrens Bils skadeverkstad på Vättersnäs växer och söker skadereparatörer som kan förstärka teamet Är du en noggrann utbildad fordonstekniker som vill arbeta med ett premium märke som BMW? Ansök redan idag!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov

Krav och meriter
Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller motsvarande utbildning eller erfarenhet
B-körkort är ett krav
Certifikat eller vidareutbildningar är meriterande

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du att få arbeta med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Som skadereparatör hos oss kommer du att främst få arbeta med BMW och Ford samt få regelbunden utbildning hos våra märkesleverantörer. Du kommer att ingå i ett härligt team med 17 duktiga skadereparatörer, i blandade åldrar och nationaliteter.

Omfattning: Heltid tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Arbetstider:
07:00-16:00
Placeringsort: Vättersnäs, Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 25 december 2022. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta verkstadschef Johan Engwallpå mejl johan.engwall@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.