Servicechef Jönköping

Servicechef Jönköping

Vi söker servicechef till Jönköping
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Nu söker vi servicechef till vår serviceavdelning i Jönköping. Du kommer ansvara för en verksamhet med ca 40 medarbetare med yrkesroller som servicerådgivare, fordonstekniker och däckmontörer. I din roll som servicechef har du även en direktrapporterande chef för verkstadspersonalen.

Om dig
Du har en egen drivkraft och stimuleras av att nå uppsatta mål. Vi ser det som självklart att du kombinerar resultatfokus med omtanke om dina medarbetare eftersom vi tror att dessa egenskaper skapar en professionell, bra och framåtsträvande arbetsmiljö.

Vi söker dig som har förmågan att strukturera och skapa ordning samt som med lyhördhet och tydlig kommunikation leder dina medarbetare framåt mot anläggningens mål. Integritet, affärsmässighet och förmågan att skapa och utveckla goda kundrelationer ser vi som framgångsfaktorer och ditt fokus är starkt kund- och serviceorienterat.

Vi vill att du har erfarenhet av att leda personal och att du trivs och motiveras av att möta kunder i ditt arbete. Din roll ställer höga krav på din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förutsätter att du har B-körkort.

Om jobbet
Hos oss kombinerar du intresset för att leda personal och att möta kunder. Du utvecklar och motiverar dina medarbetare genom ett coachande förhållningssätt. Din avdelning leder du professionellt med omtanke om både kunder och medarbetare med värdegrunden som ledstjärna. Du driver den dagliga verksamheten inom service och verkstad ansvarar därutöver även för kundnöjdheten. De bilmärken vi arbetar främst med är BMW, Hyundai, Mitsubishi, Opel och Peugeot. Du är prestigelös och flexibel och har förmågan att bedöma när du behöver gå in och stötta och vara operativ i verksamheten. Som servicechef rapporterar du till anläggningens platschef.

Ansökan
Ansök senast 18 juni 2018. För mer information om tjänsten kontakta operativ chef Ulrik Karlsson 070-4317329. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med 679 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Örebro.