Reservdelsman

Reservdelsman

Vi söker dig som vill arbeta med våra reservdelar!
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om jobbet

I rollen som reservdelsman kommer du främst att jobba med att se till att skadereparatörer har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete, där är det viktigt att reservdelarna blir beställda i tid. Du är länken mellan verkstaden och kundmottagningen vilket gör rollen otroligt viktig. Det är en omväxlande roll, allt ifrån beställa produkter till att ta emot gods och packa upp samt en del kontakt med återförsäljare, leverantörer och kunder.

Även om jobbet har en grundstruktur så kan det hända mycket under en arbetsdag så att vara flexibel och lösningsorienterad är förutsättningar för att trivas i rollen.

Om dig
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller tidigare jobbat med reservdelar och har du erfarenhet från systemen Kobra och Cabplan är det mycket meriterande. Du ska vara van vid att arbeta med dator och trivas i att arbeta i en miljö där det alltid finns saker att göra.

För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att skapa goda och långsiktiga relationer.

Vidare ser vi att du är en lagspelare men som också trivs med självständigt arbete. Du är en glad person med positiv inställning, gillar ordning och reda och har lätt att sätta dig in i nya sammanhang. Du tycker om att ha många kontaktytor, gillar att ha mycket att göra samtidigt som du sporras av att göra bra prestationer.

Tjänsten är heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 15 augusti 2021. Vid frågor är du välkommen att kontakta platschef Senad Hodzic via senad.hodzic@holmgrensbil.se. Vi väljer mail som kontaktväg då det är semestertider och vi lättare kan hantera frågor & svar.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.