Leveranschef Jönköping

Leveranschef Jönköping

Vi söker en chef till vår leveransavdelning
På Holmgrens Bil är vi utvecklingsorienterade och har en entreprenörsanda som driver oss framåt. Vi går en ljus framtid till mötes med fortsatt fokus på tillväxt och nya satsningar! Livet innanför våra väggar är spännande, men också utmanande.

Om oss

Holmgrens Bil är ett företag som i hög grad styrs av värderingar. "Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar som allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står också för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om jobbet

Det viktigaste i rollen som leveranschef på Holmgrens Bil är ledarskapet och att skapa en positiv miljö för både medarbetare och kunder. Det är genom ett tydligt, inspirerande och engagerande ledarskap som vi kan nå våra mål tillsammans. Din uppgift är att skapa förutsättningar för dina medarbetare att uppnå sina egna, teamets och verksamhetens mål samt utveckla avdelningens affärsmannaskap inom företagets ramar. Som leveranschef har du personalansvar för cirka 15 medarbetare som alla kommer utgå från Jönköping.

I uppdraget ingår det att:
 • Utveckla ledarskapet och säkerställa att våra värderingar är närvarande i allt vi gör.
 • Skapa en effektiv och målstyrd organisation som är rustad för framtida krav och behov.
 • Utveckla affärsmässigheten inom avdelningen och driva mot ökad lönsamhet.
 • Ta stort ansvar för kvalitén på den kunddata vi samlar.
 • Säkerställa Holmgrens Bils koncept, initiera och implementera gemensamma processer och arbetssätt genom ett gott samarbete med alla våra bilanläggningar.
 • Effektivisera kostnader, följa upp nyckeltal och optimera lönsamhet, säkerställa kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.
 • Vara närvarande och delaktig i avdelningens verksamhet och en förebild i allt du gör.
Du ansvarar för resultatet på avdelningen, den dagliga driften, rekrytering och uppföljning. Som leveranschef är du drivande och påverkar aktivt utvecklingen av verksamheten. Till din hjälp finns gemensamma funktioner inom ekonomi, marknad, eftermarknad, HR och IT.

Ett av leveranschefens viktigaste uppdrag är leda och coacha sina medarbetare.

Om dig

För att trivas hos oss kommer du förmodligen även behöva trivas med att det är:
 • Högt tempo i en föränderlig miljö
 • Expansivt med fokus på utveckling och tillväxt
 • Prestigelöst med en öppen och inkluderande kultur
 • Nödvändigt att ha en god prioriteringsförmåga
 • Inställningen och attityden som gör skillnaden!
Du är en driven ledare som motiveras av goda resultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Du är en Holmgrens Bil-ambassadör med stort fokus på kundnytta. Högt tempo, förändringsbenägenhet, utvecklingsfokus och struktur är andra viktiga egenskaper.
Du är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Dina sociala egenskaper skapar en positiv stämning runt omkring dig och du sätter alltid laget före jaget. Egenskaper som säljande, servicemedveten, inspirerande, motiverande och prestigelöshet präglar dig. Ditt stora engagemang smittar av sig och skapar energi för dina medarbetare och de du samarbetar med.

För att lyckas i ledarskapet eftersträvar vi ledare som är intresserade av att coacha/utveckla människor, bygga team för framgångsrikt samarbete samt arbetar med förändring. Ledare som har förmåga att kommunicera och förmedla budskap samt har ett beslutsfattande som präglas av mod och tydlighet. Ödmjukhet och förmåga att reflektera är andra viktiga egenskaper för att själv utvecklas som ledare.

Ansökan

Ansök senast 3 februari 2019. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten kontakta Thibaud Hartwig Holmgren, CMCO på telefon 070-431 73 90.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.