Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om oss

Holmgren Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Det största bolaget i koncernen, Holmgrens Bil har en omsättning på ca 4,5 miljarder kronor och ca 600 anställda. Holmgrens Bil har säljkontor och serviceverkstäder på 15 platser runt om i Sverige.

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Vår starka drivkraft är att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är ser vi att det är viktigt att vi inom företaget har teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö där tiden inte står stilla. Vi är ett målinriktat team med omväxlande arbetsuppgifter. Vår ekonomiavdelning består av ett team på 13 medarbetare uppdelat på redovisning och controlling. Denna tjänst tillhör redovisning och du rapporterar till redovisningschefen.

Är du en noggrann person som gillar siffror och som vill vara en del av en händelserik och framåtriktad ekonomiavdelning så kan detta vara jobbet för dig.

Om jobbet

Som ekonomiassistent arbetar du med uppgifter inom vår kund- och leverantörsreskontra. Det innebär bland annat hantering av leverantörsfakturor i vårt EFH-system Palette, leverantörsbetalningar, kundinbetalningar, kravhantering, kontoavstämningar vid månadsbokslut och andra förekommande uppgifter på vår ekonomiavdelning. I ditt arbete behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Om dig

Vi söker dig som har en yrkes- eller högskoleutbildning inom ekonomi gärna med inriktning mot redovisning. Du har lätt för att skapa goda relationer. Du är en teamspelare och drivs av att hjälpa andra både inom och utanför företaget. Ordning och struktur är viktigt för dig och du har en hög administrativ förmåga med ett starkt fokus på deadlines. Du är nyfiken, snabblärd, driven, initiativtagande, lösningsfokuserad, självgående med en hög grad av ansvarstagande. Din attityd är serviceinriktad och positiv.

Vi har ett behov av två medarbetare - en tillsvidareanställning (inleds med provanställning) och en visstidsanställning. Tjänsterna är på heltid med start omgående.

Ansökan

Ansök senast 18 april 2021. För mer information om tjänsten kontakta redovisningschef Camilla Skans Thörn, 036-39 58 83 eller camilla.skans.thorn@holmgrensbil.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, vänta inte med att ansöka till sista svarsdatum, då tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christina Kullin
Telefon 036 39 58 80
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.