Digital Content Manager

Digital Content Manager

Vi söker dig som drivs av att skapa innehåll för dagens digitala miljöerOm oss


"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika medarbetare har en stark drivkraft att hjälpa kunder och kollegor att hitta bra lösningar. Utöver det är våra mest framgångsrika medarbetare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.Om jobbet


Som Digital Content Manager kommer du jobba med innehåll för kampanjer, nyheter och guider inom både bil, husvagnar, husbilar och hyrbilar. Det handlar om att förstå vad kunden har för intentioner och guida kunden till våra kampanjer och tjänster. Som stöd för trender och vad kunder söker efter jobbar vi tätt med partners inom både SEO och SEM för att vi löpande ska hålla oss uppdaterade.

De digitala plattformarna vi jobbar med är vår hemsida, sociala medier och CRM. Inom CRM bygger du innehåll för nyhetsbrev och sms.

Vi jobbar även med influencer marketing och tar fram material och underlag för våra samarbeten.

Som Digital Content Manager ingår du i vårt Onlineteam som har ansvar för vår digitala kommunikation och utveckling. Vi vill ligga i teknisk framkant och har som uttalad vision att driva vår affär framåt med innovativa lösningar. Detta gäller även inom vår kommunikation och vi vill kunna möta kunder inom så många kanaler som möjligt.

Vi jobbar med några av de starkaste varumärkena på marknaden, men vet samtidigt att det som räknas är vad kunden tycker, känner och upplever. Därför ligger mycket av vårt fokus på hur vi gör saker bättre för våra kunder genom hela kundresan.

Om dig
Du har ett stort intresse för digitala trender, kundbeteenden och analys av kund- & beteendedata. Du är kreativ, visuell, behärskar bildredigering och har lätt för att skriva för att skapa tilltalande digitala miljöer. Du trivs i en miljö som är snabbfotad och kan ta ansvar för egna områden med KPIer som ska nås. Du gillar att utveckla dig själv och inom nya verktyg för att ligga i digital framkant. För dig är det naturligt att få tänka själv och vara lösningsorienterad.

Kompetens och erfarenhet:
  • Mycket bekväm med att skriva texter och kan uttrycka dig både på svenska och engelska
  • Goda kunskaper inom Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Adobe XD)
  • Bekväm med att jobba med Microsoft Office produkter
  • Erfarenhet av att jobba med CMS och en grundläggande förståelse i hur innehåll byggs upp på en hemsida
  • Hantera dom vanligaste SoMe plattformarna och vet hur man skapar organiska inlägg och även köpta
  • Någon kunskap inom HTML, JS och CSS är det meriterande
Övrigt
Tjänsten är en fast anställning på 100% med 6 månaders provanställning. Du sitter på vårt kontor i Jönköping med möjlighet att jobba hemma någon dag i veckan.

Ansökan
Ansök senast 7 augusti 2022. För mer information om tjänsten kontakta Henrik Sandin, Online Business Manager via henrik.sandin@holmgrensbil.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christina Kullin
Telefon 036 39 58 80
Område Jönköping stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.