Biltransportör

Biltransportör

Vi söker Biltransportör till Jönköping

Om oss

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. Vår starka drivkraft är att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är ser vi att det är viktigt att vi inom företaget har teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om jobbet

Som biltransportör är ditt huvudsakliga ansvar att lasta, lossa och transportera personbilar mellan Holmgrens Bils anläggningar med bil med släp. Transporterna avser främst leveranser av personbilar till och från vår centraliserade skadeverkstad som finns i Jönköping från flera av våra anläggningar i t ex Borås, Skövde, Nässjö, Vetlanda, Örebro med flera.

Du ingår i ett team med flera biltransportörer och i din roll har du ett helhetsansvar för att självständigt utföra transportarbeten på ett säkert och fackmannamässigt sätt enligt transportschema. Du deltar i planeringsarbetet med att upprätta transportschema.

Om dig

Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för logistik, teknik och att skapa goda relationer. Du är en teamspelare och drivs av att hjälpa andra. Ordning, noggrannhet och struktur är viktigt för dig och du har ett starkt fokus på deadlines. Du är initiativtagande, är praktiskt och tekniskt lösningsfokuserad, självgående med en hög grad av ansvarstagande. Du har en positiv och serviceminded attityd. Krav om körkort C, CE med YKB.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start på prov 6 månader.

Ansökan
Ansök senast 28 februari 2020. För mer information om tjänsten kontakta Samir Sabic på telefon 073- 6007461. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.