Bilinköpare Jönköping

Bilinköpare Jönköping

Om oss
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika medarbetare har en stark drivkraft att hjälpa kunder och kollegor att hitta bra lösningar. Utöver det är våra mest framgångsrika medarbetare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med affärspartners och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och skapa goda resultat. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet i flera led. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv.

Du har ett genuint intresse för bilar och stor erfarenhet att bedöma värdet på dem utifrån olika marknadsmässiga faktorer.

Om jobbet
Som bilinköpare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och entreprenörsanda får möjlighet att sikta mot toppen genom att skapa goda affärsmöjligheter. Du hanterar tillsammans med övriga teamet inom Bilinköp allt från strategisk planering, marknadsanalyser, auktionsbevakningar, prissättningar och uppföljning. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via digitala medel, så som telefon och mail. Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 23 april 2019. För mer information om tjänsten kontakta Julian Mousa, Teamledare Bilinköp, på telefon 070-431 73 12. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.