Anbudsansvarig

Anbudsansvarig

Vi söker en anbudsansvarig
På Holmgrens är vi utvecklingsorienterade och har en entreprenörsanda som driver oss framåt. Vi går en ljus framtid till mötes med fortsatt fokus på tillväxt och nya satsningar! Livet innanför Holmgrens väggar är spännande, men också utmanande.

Om oss

Holmgrens är ett företag som i hög grad styrs av värderingar. "Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står också för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om jobbet

Som anbudsansvarig på Holmgrens Bil ansvarar du för företagets anbudsprocess och hanteringen av upphandlingar inom den offentliga sektorn. Du kommer att arbeta strategiskt för att utveckla Holmgrens Bils förmåga att svara korrekt på anbud. I ansvaret ingår även att följa upp eventuella överprövningsprocesser samt att samla in data efter genomförda upphandlingar för att öka vår kunskap om marknaden.

I rollen som anbudsansvarig analyserar du anbudsförfrågningar, skriver och granskar anbud, sammanställer anbudsdokument, lämnar anbud samt bevakar anbudsgivningen med förhoppning att vinna kontrakt. Du organiserar anbuden, men ska också verka för kundkravens efterlevnad och leverera strategiska metoder för att öka företagets möjligheter att vinna bud.

För att lyckas i jobbet som anbudsansvarig, behöver du vara analytisk och strukturerad, kunna arbeta självständigt samt ha god kommunikativ förmåga och en proaktiv attityd.

I uppdraget ingår det att:
  • Analysera och utvärdera pågående upphandlingar och förfrågningsunderlag.
  • Kvalitetssäkra anbud och avtal innan de lämnas till kund samt att ansvara för att uppföljning sker.
  • Bevaka offentliga ramavtal och vara kontaktperson gentemot upphandlande myndighet, organisation eller företag.
Om dig

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, logistik eller juridik, eller kompetenser och erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Vi ser också att du har mycket god erfarenhet av upphandlingar, gärna inom offentlig förvaltning eller annan relevant erfarenhet inom offentlig upphandling. Du är van att arbeta i elektroniska upphandlingsverktyg som t.ex TendSign och Mercell.

För att trivas hos oss ser vi även att du är:
  • Handlingskraftig med förmåga att leverera
  • Systematisk och strukturerad med förmåga att skapa förutsättningar för effektiva arbetssätt
  • Lösningsinriktad och tar dig an problem med en öppen attityd
  • Kommunicerar enkelt och tydligt i tal och skrift med fokus på mottagarens förutsättningar och behov
  • Förmåga att hantera olika typer av arbetsuppgifter parallellt och prioritera mellan dessa.
  • Är självständig och har förmågan att fatta beslut utifrån mandat
  • Strategisk med förmåga att tänka långsiktigt.
Du är en driven person som motiveras av resultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Du är en ambassadör för Holmgrens Bil och tänker alltid kundnyttan i fokus. Högt tempo, förändringsbenägenhet, utvecklingsfokus samt struktur är andra viktiga egenskaper.

Du är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Dina sociala egenskaper skapar en positiv stämning runt omkring dig och du sätter alltid laget före jaget. Egenskaper som servicemedveten, inspirerande, motiverande och prestigelöshet präglar dig.

Ansökan

Ansök senast den 13 april 2020. Vid frågor kontakta Magnus Krantz, KAM på telefon 036-348054 Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.