Säljare till HiKOKI Power Tools Sweden AB, Jönköping

Säljare till HiKOKI Power Tools Sweden AB, Jönköping

Vill du vara med och förändra bygg-Sverige? HiKOKI är inne i ett expansivt skede och söker nu

Säljare

till Jönköping med omnejd

Tjänsten innebär att du kommer vara högst delaktig i storsatsningen på vårt nya varumärke HiKOKI, med den helt nya 36V/18V batteriplattformen MULTI VOLT samt MFT Systembox inom skruv och infästning.

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot nya och befintliga kunder tillsammans med ansvarig Regionchef. Kunderna du möter på fältet är ansvariga på byggen eller våra olika återförsäljare. Du förväntas att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer. Distriktet sträcker sig över Linköping, Jönköping, Kalmar och Öland. Lämplig boendeort är någonstans i mitten av distriktet, dock är det viktigaste att du är rätt person för denna tjänst.

"Början av en resa är alltid roligast. Att få vara en del av att etablera och bygga ett nytt, globalt ledande varumärke med proffsinriktning är en fantastisk del av vår vardag och få förunnat.

Vi bygger nu ett nytt vinnande team som tillsammans med våra partners ska möta dagens krav från våra användare. Tillsammans gör vi våra kunders vardag enklare, effektivare och mer lönsam."

- Joakim Berg, Försäljningschef

Din profil

Vi vill att du har dokumenterad säljerfarenhet och motiveras av att arbeta i en dynamisk organisation i ett högt tempo. Är du van vid uppsökande verksamhet kommer du att ha en kortare startsträcka, men är du idag i butik och längtar till nästa steg ute på fältet kan du ändå vara helt rätt person för oss. Vi ser också att:
  • Du är självgående, uthållig, strukturerad och en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort och kommer utgå från hemmakontor
Vi erbjuder

Vi står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Gummerus på 08-514 816 42 eller Julia Derblom 08-514 816 44.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HiKOKI Power Tools Sweden AB är en ledande leverantör av elverktyg, trädgårdsmaskiner, spikmaskiner/spik, infästning, skruv, klipp/bockmaskiner och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Produktportföljen innefattar varumärken som HiKOKI, MFT, Bendof och Basso.

Sökord: teknisk säljare, teknisk försäljare, försäljningsingenjör, fältsäljare, utesäljare, byggsäljare, byggförsäljare, byggförsäljning, industrisäljare, industriell försäljning