Säljare på HiFi Klubben

Säljare på HiFi Klubben

HiFi Klubben jobbar med att sälja hemlektronik för musik och film-upplevelser primärt för privatpersoner men även mot företag.

Vi söker nu en (eller flera) personer för att utöka vårt team.

För att kunna hantera alla typer av kunder du träffar behöver du vara tekniskt kunnig och ha ett stort intresse för musik och film samt produkterna som krävs för att få fram de bästa upplevelserna.

Du skall gilla att prata med människor i alla åldrar och med varierande eget tekniskt kunnande, du kommer agera en del säljare, en del hifi-lärare och en del en kul prick att snacka skit med.

Om du på ett roligt sätt vill ge kunden en aha-upplevelse utan dess like som gör att ett köpbeslut tas på goda grunder och kunden i slutändan blir mycket nöjd, då kommer du trivas som säljare på HiFi Klubben.

Tjänsten gäller extrajobb på helger och några vardagar i månaden samt vid extrabehov. Du förväntas även att jobba mer timmar under julhandeln samt att kunna arbeta under sommarperioden. Du kanske studerar på halvfart eller redan har en deltidstjänst i annan branch.

Du kommer få verktyg att fördjupa dig i våra produkter men mycket kommer även av ditt egna intresse för de produkter du säljer och önskan att lära dig mer.
  • Har du erfarenhet av butiksförsäljning och kundvård är det önskvärt.
  • Är du redan bekant med vår typ av produkter (HiFi/Tv) är det meriterande, är du redan bekant med våra märken är det mycket meriterande.
  • Det är bra att ha vana av väggmontering och dylika installationsjobb som vi gör hemma hos kund.
  • Mycket god datorvana, gärna även nätverksteknik.
  • B-körkort är nära inpå ett krav.
Vi kommer hantera ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas även innan innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida https://www.hifiklubben.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med fler än 90 fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna, plus fem nationella webbutiker är HiFi Klubben Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi.

Som specialister vet vi att smak och behov är något väldigt personligt, och därför nöjer vi oss inte med att bara skyffla varor över disken.

Vårt produktsortiment har handplockats för att täcka in hela spektret från rock till klassiskt, från stora golvhögtalare till eleganta designlösningar, från budgetklass till kompromisslösa High End-anläggningar.