Projektsäljare till Heras Stängsel AB, Jönköping

Projektsäljare till Heras Stängsel AB, Jönköping

Projektsäljare områdesskydd
Jönköping


Heras är Sveriges största leverantör av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 100 anställda i Sverige.

Vi söker en erfaren
och affärsmässig Projektsäljare till region Jönköping. Du kommer att vara kundansvarig för regionen som innefattar Jönköping, Gislaved, Mariestad,
Motala, Norrköping och Västervik. Dina kunder är bland annat byggföretag, konsulter, kommuner samt slutkunder. Erfarenhet av projektförsäljning inom entreprenad eller säkerhet samt erfarenhet av att hantera olika kundgrupper är en stor fördel. Tjänsten utgår från vårt kontor i Jönköping.

För att lyckas i
rollen är du en målfokuserad professionell affärsman/affärskvinna som trivs bäst ute hos kund

Vi letar efter dig som:
  • Har erfarenhetav uppsökande försäljning, gärna från entreprenad, bygg eller säkerhetsbranschen
  • Ärkonsultativ och rådgivande i din försäljning
  • Harlätt för att skapa förtroende och är relationsbyggande
  • Ärsjälvgående och har ett genuint intresse för affärer och människor
  • Ärintresserad av och förstår tekniska lösningar
  • Behärskarengelska i tal och skrift, då vi har engelska som koncernspråk
Din bakgrund

Du bör ha byggteknisk
kompetens och erfarenhet av att bearbeta kunder långsiktigt. Vi tror att du arbetar som framgångsrik säljare mot eller i entreprenad- eller säkerhetsbranschen. Du är van att jobba med längre säljcykler och förstår hur försäljning mot föreskrivande led fungerar. Alternativt är du en driven säljare från någon annan bransch med erfarenhet av komplex försäljning. Du är strukturerad i ditt säljarbete och bygger långsiktiga relationer

Vi erbjuder

En spännande säljroll i ett marknadsledande och expansivt bolag med ett starkt varumärke.

Kontakt

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på tel.nr 0708-306543. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Heras

1952 startade Heras som ett litet familjeföretag, specialiserade på stängsel och grindar. Nu har Heras växt till en helhetsleverantör av områdesskydd. Vi är verksamma i 6 länder och sysselsätter mer än 1200 högkvalificerade experter.

Tillsammans konstruerar, tillverkar, installerar och underhåller lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer. Våra områdesskyddslösningar består av produkter och tjänster, inklusive avgränsning, passagekontroll och detektering tillsammans med projektledning, systemintegration, montering, service och underhåll. Vårt mål är att bli erkänt som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd, bevisat av vår tillförlitlighet, vårt engagemang och vår kompetens.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, distrikssäljare, fältsäljare, utesäljare, teknisk säljare, försäljningsingenjör, byggsäljare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!