Verkmästare på Däckringen i Jönköping

Verkmästare på Däckringen i Jönköping

Vi söker en ny däckansvarig!

Hedin Bil AB/ Däckringen Jönköping

Om rollen

Företaget är i en utvecklingsfas och söker därför en driftig däckansvarig till vår däckverkstad och däck Hôtel. Däck hotellet har plats för hjul åt 1200 fordon. Som däckansvarig kommer du att ansvara för att den löpande driften av gummiverkstaden fungerar smärtfritt samt handha allt administrativt arbete runt gummiverkstaden. Det innebär framtagning av kostnadsförslag och in-försäljning mot kunder samt utveckling av de dagliga rutinerna. Du kommer under vissa perioder även att hjälpa till med inbytestest och mindre reparationer på inbytta bilar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen och det är en merit om du varit teamledare i dina tidigare anställningar. Då rollen som däckansvarig innebär mycket kundkontakt ser vi gärna att du är utåtriktad och trivs att arbeta med människor. Du räds inte att ta egna initiativ och har inget emot att jobba i ett högt tempo med hög kvalitet. Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt minst B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Stämmer den här profilen in på dig? Tveka inte att skicka in en ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Johan Stengel
Telefon 036345371
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.