Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi en säljledare som skall vara med och stärka vårt team ytterligare. Som säljledare ansvarar du för en grupp om cirka 5 stycken säljare som du dagligen arbetar tillsammans med i kundområdet. Du säkerställer att verksamheten bedrivs effektivt och att samarbetet i arbetsgruppen fungerar. Vidare driver du försäljningen mot högt uppsatta mål och har strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt nå dessa. I rollen krävs det att du leder med ett gott föredöme och sätter en hög standard för såväl prestation som bemötande. Du rapporterar till försäljningschefen på anläggningen.

Din profil
Vi söker Dig som är ambitiös, prestationsinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi förutsätter att du har ett högt driv och kunskap om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet av relevant arbetsområde, gärna inom bilbranschen. Du är en självständig person som vågar ta egna beslut och leda din arbetsgrupp, men har också lätt för att samarbeta och agera bollplank när det behövs. Rätt personliga egenskaper värderas högt! B-körkort fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast lön och prestationslön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.