Platschef Porsche Center Jönköping

Platschef Porsche Center Jönköping

Hedin Performance Cars expanderar och vi är på väg att öppna upp ytterligare en anläggning i Jönköping. Vi planerar med öppning och invigning under oktober/november 2019.

Vi är återförsäljare av uteslutande Porschebilar vilket är ett av de världsledande bilvarumärket inom premiumsegmentet..

På vår anläggning kommer kunden att erbjudas försäljning av såväl nya som begagnade bilar. B
emanningen kommer att vara på mellan 8-10 medarbetare fördelade över områdena försäljning, verkstad och reservdelar.

Om rollen
Då samtlig personal kommer att nyrekryteras så kommer du vara högst delaktig i att bemanna och forma ditt eget drömteam. I uppdraget ingår att leda, styra och utveckla anläggningen inom tre affärsområden; bilförsäljning, verkstad och reservdelar.

Som Platschef ansvara du för att verksamheten leds och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och riktlinjer. Du säkerställer att riktlinjer, rutiner och policys efterlevs och är väl kända på anläggningen. Du har ansvar för hela anläggningens lönsamhet och du är övergripande ansvarig för att volym-, omsättnings- och resultatmål uppfylls. Du rapporterar löpande till VD för Hedin Performance men också till dina medarbetare på anläggning om hur verksamheten utvecklas.

Vi på Hedin Bil arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår kundnöjdhet. Du kommer arbeta med att följa upp och säkerställa att vi möter generalagenternas krav på kundnöjdhet. Det innebär att vi ska erbjuda våra kunder absolut toppservice och den ska följa med våra kunder även efter det att bilen är såld. Här är du en nyckelspelare när det kommer till att inspirera och engagera dina medarbetare till att hela tiden sträva efter att bli ännu lite bättre.

Som Platschef har du även personalansvar för de som direktrapporterar till dig - personbilssäljarna och servicemarknadschef. Att vara ledare på hos oss innebär att motivera och leda personalen till ett effektivt team. Du ansvarar för att resursplanera. nyrekrytera vid behov och coacha och följa upp arbetsprestationer.
Utöver personalansvaret har du också arbetsmiljöansvar vilket innebär att säkerställa att lagar, regler, förordningar och interna rutiner kopplade till arbetsmiljö/miljö efterlevs.

Din profil


Vi söker dig som har:
  • Flera års erfarenhet av bilbranschen, exempelvis inom försäljning, eftermarknad eller verkstad
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap
För att passa i rollen brinner du för att utveckla och driva verksamheten vidare genom att ständigt sträva efter att öka försäljning och lönsamhet. Du har ett affärsmässigt tänk, du motiveras av utmaningar och du trivs i en roll där du har möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du är strukturerad och har ett sinne för ordning och reda.

Som ledare motiverar du dina anställda genom att coacha och stötta dina dem för att de ska nå sina mål. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa engagemang och driv hos andra.

Vi erbjuder
En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion, finns möjlighet utöver vanliga förmåner även vinstdelning och goda möjligheter till egen personlig utveckling.

Tjänsten är på heltid och innebär en tillsvidareanställning.

Tillsättning under våren alt. efter ök.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)