Personbilssäljare MG

Personbilssäljare MG

Hedin MG Sweden startar upp som distributör i Sverige varumärket MG. MG har varit före sin tid sedan den Brittiska biltillverkaren startade produktion i Morris Garages 1924. Nu kan en ny generation välja en bil från detta ikoniska märke. Om designad, elektrisk och redo för framtiden. MG gör eldrift tillgänglig för alla. Den redan beprövade framgången för den 100% elektriska ZS EV och tillkännagivandet av ytterligare hållbara fordon under de kommande åren visar MG: s helhjärtade engagemang för elektrisk mobilitet. MG:s fordon är utformade med europeiska förare i åtanke; varumärket erbjuder hållbara, smarta, funktionella och attraktivt prissatta fordon. MG är utvecklat i företagets designstudio i Shanghai, i samarbete med vår avancerade designstudio i London. MG produceras i Kina och finns redan i flera europeiska länder.

Om rollen

Med lanseringen av MG på flera orter som ett helt nytt varumärke inom Hedin Bil och på den svenska marknaden, söker vi nu en driven och engagerad personbilssäljare för MG till vår anläggning i Jönköping. Som säljare kommer du att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I rollen är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Vidare kommer du att ha ett tydligt fokus på varumärkeskännedom och bli expert på ditt märke.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och som drivs av utmaningar och utveckling. Som säljare är du förtroendeingivande, driftig och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du förväntas ha ett nära samarbete med säljare och säljchefer på våra anläggningar, där ni som lag utbyter erfarenheter och jobbar resultatmedvetet. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Niklas Rosell
Telefon 070-4417217
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.