Kundservice / Kundtjänst till Habo Gruppen, Jönköping

Kundservice / Kundtjänst till Habo Gruppen, Jönköping

Habo Gruppen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett noga utvalt sortiment av beslag i eget varumärke i kombination med attraktiv logistik- och marknadsföringskoncept till Nordens järn och byggvaruhus. Habo Gruppen AB omsätter 460 MSEK och ingår i Volati som omsätter ca 7 MDR SEK med över 2100 anställda.

Till vår Svenska försäljningsorganisation söker vi nu en medarbetare till:


Kundtjänst / Kundservice


Är du en skicklig kommunikatör, redo för att ge service i världsklass? Vi söker dig som är en utåtriktad problemlösare som brinner för att skapa och utveckla goda relationer. Har du en positiv attityd samt förmågan att jobba med detaljer, men som också kan växla till helikopterperspektiv, är du personen vi söker.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av inkommande och utgående kund- och leverantörskontakter, orderregistrering, teknisk support samt rådgivning, etc. Ditt ansvar är också att koordinera med företagets övriga enheter såsom försäljning, lager, logistik, inköp, marknad och ekonomi. Du medverkar aktivt till en fortsatt utveckling av vår starka position på den nordiska marknaden.

"Jag har jobbat på Habo Gruppen över 40 år, jag började redan som 20 åring och har jobbat med det mesta som rör försäljning. Idag jobbar jag som Key Accont Manager, med ansvar för flera av de ledande Bygg- och järnhandels kedjorna i Sverige.

40 år är en lång tid, men så har jag aldrig känt det. Med kunniga, kreativa och positiva kollegor i ett stabilt företag som faktiskt varit i branschen i snart 100 år, går tiden fort.

Möjligheten att påverka är stor, tack vare en lyssnande och flexibel företagsledning, att vi dessutom har kul tillsammans, både kollegor, kunder och leverantörer gör att man trivs."

- Håkan Isaksson, Key Account Manager

Din profil

Du som söker har erfarenhet från liknande befattning inom B2B, där bakgrund från järn och bygghandeln är meriterande. Du har minst avslutad gymnasieutbildning, samt erfarenhet från arbete i något större affärssystem. Du hanterar Officepaketet inklusive Excel som en självklarhet.

Ansökan

Befattningen är heltid och placerad vid Habo Gruppen ABs huvudkontor i Habo.

Urval sker löpande.

Frågor besvaras av Elisabeth Borgenhede på 036-48439.

Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Sökord: kundtjänstspecialist, administratör, ordermottagare, kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!