Kundmottagare

Kundmottagare

Nu söker vi vår nästa tillgång till vårt team

Tjänsten passar för dig som trivs i en roll med högt kundfokus i kombination med ett administrativt arbete. Har du dessutom ett intresse för bilbranschen så kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter

Tjänstebeskrivning
Som servicerådgivare hos oss är det du som är proffset och stjärnan ut mot våra kunder. Genom en god service och rådgivning säkerställer du att kunden får den hjälp den behöver samt att du bemöter kunden med professionalitet och kvalitét under hela verkstadsbesöket.

Dina främsta arbetsuppgifter är att boka in kunder för service eller reparation hos våra mekaniker, ta emot och lämna ut bilar, fakturera samt återkomma till kunder med prisförslag.

Dator och telefon kommer att vara dina främsta arbetsverktyg tillsammans med en stor portion kundhantering.

Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.

Kvalifikationer
För denna tjänst bör du ha minst ett års erfarenhet av arbete som servicerådgivare/kundmottagare, alternativt två till tre års erfarenhet från arbete inom service och kundhantering där du även har haft administrativa uppgifter. Genom din erfarenhet har du fått bra förståelse för hur man skapar ett femstjärnigt bemötande samt hur din roll bidrar till helheten.

Du har goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär god data,- och systemvana samt goda kunskaper i
Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, såväl i tal och skrift.
Besitter du kunskaper i Kobra, ELSA och Cabas är det meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med högt kundfokus som trivs i en koordinerad roll där du har många processer och kontakter igång samtidigt. God initiativförmåga, strukturerad samt noggrann är egenskaper som beskriver dig i ditt arbete, likväl att du alltid förhåller dig till våra uppsatta rutiner och processer.

Du är en lagspelare som gillar att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor och du har en positiv inställning till ditt dagliga arbete. Då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt behöver du ha en god kommunikativ förmåga samt en förmåga att anpassa ditt bemötande utefter varje enskild individ.

Det är ett stort plus om du har ett intresse för teknik, bilar samt processer inom en verkstad.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Vi genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Välkommen med din ansökan direkt till jimmy@habil.nu alternativt via knappen "Ansök nu".
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jimmy Olander via e-post: Jimmy@habil.nu

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.habil.nu/
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HA BIL - det personliga bilföretaget i Jönköpingsregionen och auktoriserade för Peugeot, Opel, Nissan och Mazda.