Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Är du en utbildad mekaniker/fordonstekniker som vill arbeta med ledande teknologi och bilar i världsklass? Då kan din nästa tjänst vara hos oss!

DIN ROLL SOM TEKNIKER
Som tekniker arbetar du med den senaste innovationstekniken den modernaste plugin hybridtekniken och motorer med drivlineteknik i världsklass. Du utför självständigt arbetet med service, reparationer, elektronik och felsökning.

Du kommer att ingå i vårt team av tekniker och samarbeta med servicerådgivarna för att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Att förstå och överträffa kundens förväntningar är något vi på HABIL brinner för. Bemötandet är lika viktigt som rådgivning och service.I en tillvaro där vi siktar mot toppen är det självklart att du erbjuds utbildningar för att stanna i tätposition vad gäller reparationer, service och kvalitet. Vi är fullt auktoriserade för
Peugeot , Mazda , Nissan , Opel

VAD VI SÖKER
Vi söker dig som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker utöver det. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med bilar är meriterande.

Vår utveckling blir en del av din egen utveckling. Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt. Du är noggrann, strukturerad och förstår att endast det bästa är gott nog i vår kvalitetsvärld.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har hög arbetsmoral. Du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål. Goda egenskaper i tal och skrift i svenska är ett krav.

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med fast månadslön.

Ansökan
Vi genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Välkommen med din ansökan direkt till jimmy@habil.nu alternativt via knappen "Ansök nu".
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jimmy Olander via e-post: Jimmy@habil.nu

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.habil.nu/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HA BIL - det personliga bilföretaget i Jönköpingsregionen och auktoriserade för Peugeot, Opel, Nissan och Mazda.