Energikonsult

Energikonsult

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. Vi sköter i dag totalt mer än 20 000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Vi söker nu en engagerad och driven energikonsult som vill vara med i vår utveckling av energitjänster med fokus på fastighetsautomation, larm/passage, tvättstugebokning och fastighetsnätverk.

Arbetsuppgifter

Som energikonsult får du arbeta med kvalitetssäkrad projektledning, upphandling samt uppföljning av utförda energiprojekt. Arbetet omfattar även felsökning av tekniska installationer, försäljning av driftavtal och arbete med vårt energiuppföljningssystem. Resor i tjänsten förekommer då arArbetet är förlagt inom hela vårt affärsområde så resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör och har kompletterat din utbildning med kurser eller utbildning inom värme, el, ventilation, fastighetsautomation eller larm och passage. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom områdena värme, el, fastighetsautomation eller projektledning. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen har du en förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du har ett positivt förhållningssätt och ditt arbete håller hög kvalitet. Likaså har du har en god samarbetsförmåga och är utåtriktad och flexibel. Vi värdesätter dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.

Tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Borås eller Jönköping. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal, tillträde enligt överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten kontakta Mikael Kilén, 010-442 36 76.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan senast 2019-11-30.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (7 dagar kvar)