Drifttekniker till Jönköping

Drifttekniker till Jönköping

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20 000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker arbetar du med allehanda uppgifter inom fastighets såsom drift, automation, belysning, portar, tvättstugebokning, värme och ventilation. Du är även behjälplig med ventilationskontroller och besiktningar. Du står för underhåll och felsökning i våra kunders system för fastighetsövervakning, samt utvecklar systemet för bättre funktionalitet. Du beställer, utför och följer upp felavhjälpande underhåll och åtgärdar felanmälningar på fastigheter. Du kommer vara teknisk support till våra fastighetsskötare, reparatörer och projektledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundutbildning på yrkes-eller gymnasieskola eller likvärdigt med inriktning på VVS och energi, el eller tekniska installationer. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom drift och underhåll av fastigheter och har god vana av att arbeta med tekniska hjälpmedel. För att effektivt kommunicera med våra kunder behöver du även behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:
  • Anläggningsskötare brandlarm/sprinkler
  • Erfarenhet av felsökning av fastighetsautomation.
  • Erfarenhet av RCO passagesystem och Electrolux els Vision.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och strukturerad i ditt arbete. Du kan ta initiativ och är mån om att leverera hög kvalitet. Du arbetar bra tillsammans med andra och är flexibel i ditt arbetssätt.

Vi erbjuder

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB.

Tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Jönköping. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal, tillträde enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten kontakta Mikael Kilén, 010-442 36 76.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan senast 2019-11-30.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)