Arbetsledare till HSB Förvaltning

Arbetsledare till HSB Förvaltning

Är detta rätt utmaning för dig?

HSB Förvaltning söker nu en arbetsledare med placering i Jönköping och vi hoppas du vill vara med i vår utveckling.

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare kommer du att organisera, leda och ansvara för verksamheten inom ditt ansvarsområde. Det innefattar bland annat planera, delegera och fördela arbetsuppgifter. En viktig del i rollen som arbetsledare är ditt personalansvar vilket innebär att stötta fastighetsskötarna samt reparatörer i deras arbetsuppgifter, ansvara för ny personals introduktion samt övriga personalfrågor. I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med enhetschef aktivt följa upp resultatet och medverka vid budget för sin resultatenhet. Stort fokus kommer ligga på att aktivt jobba med att utveckla befintliga affärer och utveckla verksamheten. Vidare har du också ett ansvar mot våra kunder där en viktig uppgift är att utveckla kontakter och relationer med befintliga och nya kunder.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som arbetsledare tror vi att du har nedanstående kvalifikationer:
  • Erfarenhet av arbetsledning är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakter
  • Meriterande med erfarenhet inom fastighetsförvaltning, tekniskt arbete och grönytor
  • God datorvana
  • Har du erfarenheter av kalkylering, föreningsverksamhet är det meriterande
  • B- körkort är ett krav
Personliga egenskaper

Din personlighet och ledaregenskaper kommer att vara viktig för tjänsten. Vi söker dig som är en van arbetsledare som är duktig på att strukturera och planera arbetet. En viktig del blir att samordna och hålla ihop gruppen samt hålla i gruppmöten. Vi värdesätter därför att du är duktig på att kommunicera och ser möjligheter istället för problem. Vidare är du flexibel, noggrann och tar ansvar. I din grupp ingår reparatörer som utför enklare tekniska arbeten inom bygg, el, VVS och ventilation, varvid det är meriterande med en erfarenhet av liknande tekniska arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

En spännande tjänst med stora möjligheter att utveckla verksamheten och utvecklas i rollen. HSB är ett stabilt företag med goda karriärmöjligheter för rätt person. I mars 2018 flyttade vi in i nya fräscha lokaler där hela företaget sitter tillsammans.

HSB är ett företag där möjligheterna finns!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid 100%.

I denna rekrytering har HSB Fastighetsförvaltning Göta AB valt att samarbeta med Flodin.

FlodinRekrytering & Bemanningär ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta, Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Flodin
Telefon 0733 25 52 33
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hsb.se/gota/tjanster/
Sista ansökningsdag 22 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter samt lokalvård. HSB Förvaltning är det tredje största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 200 medarbetare. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.