Servicetekniker - mekaniker

Servicetekniker - mekaniker

Är du vår nya medarbetare?

KORT OM OSS:
HM Maskin expanderar och söker nu servicemekaniker som kan komplettera vårt befintliga team. Vi är generalagenter för Irländska Multihog och Waterkracht ogräsmaskiner samt återförsäljare av Yanmar Grävare, Kramer hjullastare.

ARBETSUPPGIFTER SERVICETEKNIKER:
Uppdragen är varierade, men du kommer att utgå ifrån får verkstadslokal tillsammans med övriga servicetekniker. Med närkontakt med säljare och annan personal kommer du få utföra service internt och externt ute i fält, reparation, montering av utrustning på nya och begagnade maskiner etc.

KRAVPROFIL:
Du ska vara kunnig inom service, reparationer, hydraulik, svets, fordonsel och inneha minst B körkort. Vi söker dig som har mekanikerbakgrund och verkstadserfarenhet. Du är problemlösare, uppskattar ordning och reda och är beredd att ge våra kunder bästa service. Vi kommer vid rekryteringen lägga stor vikt på din personlighet och det är också mycket viktigt att du passar in i vårt team. Svenska och engelska ett krav i både skrift och tal.

VILLKOR:
Månadslön enligt överenskommelse. Heltid, 40tim i veckan. I övrigt enligt gällande kollektivavtal och lagstiftning.

KONTAKT:
Ansökan skickas med CV till jens@hmmaskin.se
Frågor ang tjänsten besvaras på: 070-659 28 73
Mer info
Kontaktperson Jens Carlsson
Telefon 070-659 28 73
Email Mejla Jens Carlsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hmmaskin.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på HM Maskin bedriver försäljning av entreprenadmaskiner samt park och trädgårdsmaskiner. Vi verkar över hela Sverige med utgångspunkt från vår försäljning och verkstadslokal i Jönköping. Vi är idag 9 personer. Kolla gärna in vår hemsida för mer information. https://www.hmmaskin.se/