Servicerådgivare

Servicerådgivare

Vi söker efter dig som vill bli en del i vårt professionella serviceteam och ta dig an rollen som Servicerådgivare vid vår fullserviceanläggning i Jönköping

Som Servicerådgivare är du vår verkstads ansikte utåt och den viktiga länken mellan tekniker och kund. Du arbetar proaktivt genom att kontakta våra kunder och boka deras bilar för service, vidare planerar du in arbete i vår verkstad och efter utförd service är det du som lämnar ut bilen till kunden och tar betalt.

Vi vill att du har goda fordonstekniska kunskaper, kanske har du en fordonsteknisk utbildning att luta dig tillbaka på eller så har du gedigen erfarenhet från bilbranschen.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, du värdesätter att vara del av ett team där alla drar åt samma håll. Det är naturligt för dig att i mötet med andra skapa positiva och samarbetsinriktade relationer oavsett om det är med kollegor, kunder eller andra samarbetspartners.

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Du ska ha god datavana och behärska Office-paketet. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Du behöver också ha god läsförståelse i engelska.

Har du kunskaper i fordonsdatasystemet Kobra och/eller CABAS är detta mycket meriterande men inget krav.

Vårt erbjudande till dig
  • Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete.
  • Du kommer dagligen jobba med våra varumärken Opel , Nissan , Mazda , Peugeot , Citroen , Mitsubishi.
  • Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet hos oss
  • Ett förmånligt bilägande
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Servicechef Jimmy Olander

036304861 Jimmy@habil.nu
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.habil.nu
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HABIL grundades 2004 och ingår numer i en dynamisk företagsgrupp.
Vi finns representerade i Örebro, Norrköping, Eskilstuna och Köping. Vi är 20 anställda i Jönköping och ca 100 st i gruppen. HABIL erbjuder försäljning av privat-, företags- och transportbilar. Anläggningen innehar en fullserviceverkstad samt försäljning av reservdelar.

Vi representerar Nissan, Mazda, Peugeot, Opel och Mitsubishi och flera nyheter är på väg.