Tekniker med bred kompetens inom service och montage till GK i Småland

Tekniker med bred kompetens inom service och montage till GK i Småland

Är du vår nya kollega?

Är du intresserad av teknik och letar efter ett jobb för där du möjlighet att utmanas och utvecklas i din roll? Då kan vi ha jobbet för dig! Till vårt team i Småland, Jönköping och Värnamo, söker vi nu en tekniker.

GK:s team i Småland består av fyra kollegor som alla jobbar helhjärtat med sina arbetsuppgifter och att hitta nya innovativa lösningar på problem som kan uppstå. Teamet har kul tillsammans och ingen dag är den andra lik. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Hur kommer ditt uppdrag att se ut?

I rollen som tekniker arbetar du självständigt och tar ansvar för drift, skötsel och underhåll av tekniska system. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som service och skötsel av fastigheters värme, ventilation och kyla och felavhjälpande service förekommer även visst montagearbete i dina arbetsuppgifter. Du planerar, samordnar och säkerställer att varje uppdrag utförs enligt GK:s och kundens krav på kvalitet och säkerhet.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, från VVS- och fastighetsprogrammet eller liknande samt att du har tidigare yrkeserfarenhet som tekniker. Har du erfarenhet av montage ser vi detta som ett stort plus. Du får gärna inneha viss kunskap inom el och/eller kyla samt men det är inget krav. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och B-körkort är ett krav då det är en del resor i arbetet.

Som person är du engagerad i ditt arbete, tycker om att samarbeta med dina kollegor, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Vidare är du ansvarsfull och pålitlig, för oss är det viktigt att kunden har ett stort förtroende för oss. Arbetet passar dig som har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet, tycker att det är roligt att plocka isär och bygga ihop maskindelar för att kunna hitta felen och lösa dem.

Vad kan GK erbjuda dig?

Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. För oss på GK är det viktigt att våra medarbetare mår bra och därför erbjuder vi 5000 kr i friskvårdsbidrag.

Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss.

Ansökan

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta Per Soares Olson per.soares-olson@gk.se

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan.

GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
Mer info
Kontaktperson Per Soares Olson
Email Mejla Per Soares Olson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gk.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster, i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används. GK ska vara en klimatförebild. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader, samtidigt som detta bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Den svenska verksamheten, Gunnar Karlsen Sverige AB med dotterbolag, är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder – med cirka 730 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder SEK (2020).