Servicetekniker sökes till Jönköping län, Småland och Östergötland

Servicetekniker sökes till Jönköping län, Småland och Östergötland

Geze Sverige växer och vi utökar vår organisation med ytterligare en servicetekniker.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker arbetar du med support, installation, service- och underhållsarbe- ten på produkter inom GEZE:s sortiment, främst dörrautomatiker. Tjänsten innebär att man utför nyinstallation, service, och planerat underhåll på våra kunders anläggningar. Dina kunder är främst placerade i Jönköpings län, Småland och Östergötland. Din utgångspunkt bör ligga i regionen. Resor med övernattning kan förekomma.

Vem är du?
Gillar du service, utmaningar och teknisk problemlösning samt vill ha ett flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetsdag, då är du vara den vi söker. Du ska ha erfarenhet av teknisk service och ha grundläggande el kunskaper (dock ej krav på elbehörighet) samt goda datakunskaper.

Kunskap och erfarenhet av dörrautomatik är en fördel men inget krav. Har du arbetat i närliggande branscher ser vi detta som ett plus i din ansökan.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett eget driv, god organisationsförmåga samt högt engagemang för ditt arbete. Då du i tjänsten möter våra kunder är det av stor vikt att du har en utåtriktad och vänlig personlighet, värderar service och vill leverera hög kvalitet. B-körkort, datorvana, flytande svenska i tal & skrift samt engelskkunskaper är ett krav för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer till ett företag där vi ser till att du får den tekniska produktkunskap som tjänsten kräver. Det är ett flexibelt och självständigt arbete där dina arbetsdagar planeras i samråd och med stöd från huvudkontoret.

Är du nyfiken på tjänsten, kontakta gärna vår Servicechef Tommy Sundsjöö, 08 732 34 07.
Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering.se@geze.com.
Vi gör ett löpande urval av ansökningar så skicka gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast.
Mer info
Kontaktperson Tommy Sundsjöö
Telefon 08 732 34 07
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://geze.com
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GEZE är ett världsledande företag som utvecklar och producerar innovativa system inom dörr-, fönster- och säkerhetsteknik. GEZE har ett omfattande produktutbud av automatiska dörr- och fönstersystem, glassystem, säkerhetssystem,

system för rökgasutsug och för naturlig ventilation. GEZE är ett tyskt familjeägt före- tag sedan 5 generationer. GEZE Sverige AB ingår i dotterbolaget GEZE Scandinavia AB

tillsammans med de övriga nordiska och baltiska länderna. Kontoret för den svenska verksamheten ligger i Arninge utanför Stockholm.
Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss, www.geze.se