Serviceingenjör till GEA Sweden AB, Jönköping / Linköping

Serviceingenjör till GEA Sweden AB, Jönköping / Linköping

 
Serviceingenjör inom förpackningsindustrin
Jönköping / Linköping

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete och mycket kundkontakter? Då har vi på GEA en spännande tjänst för dig!

Nu söker vi dig som är serviceinriktad, tekniskt driven och brinner för att arbeta med en hög kundnöjdhet. Du kommer att utgå från hemmet och resa inom Sverige.

Om tjänsten
Som resande serviceingenjör hos oss blir du en del av vårt duktiga serviceteam och backoffice funktion. Du ansvarar för att underhålla, driftsätta och serva GEA:s produkter inom förpackningsindustrin, för avdelningen Food Solutions. Tjänsten innebär mycket resande runt om i Sverige, vilket vi hoppas att du ser som ett positivt inslag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • utföra service hos befintliga och nya kunder
  • planera och leda förebyggande underhåll
  • vara med vid nyinstallation av våra maskiner och utrustningar
  • uppgradera och optimera befintlig utrustning

 

"Det som lockade mig till att söka tjänsten på GEA för tre år sedan var att jag sökte en utmaning i mitt arbetsliv efter 20 år på samma arbetsplats. Jag tycker det är stimulerande och utmanande att jobba på GEA och trivs väldigt bra med att vara ute på fältet och arbeta samt all kundkontakt. Vi har en bra stämning och samarbete i teamet. 

Vi jobbar med frihet under ansvar, dvs. att jag planerar mycket av arbetet själv. Ingen dag är den andra lik. En typisk dag kan vara planering inför service, t.ex. boka tid med kund, ta fram reservdelar, offerter, servicerapporter eller planera kommande jobb. En annan typisk dag är jag ute och utför planerad service eller nyinstallation av maskiner. "

- Stefan Larsson, servicetekniker

 

Din profil
För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse och gillar felsökning och problemlösning. Du har utbildning inom teknik, gärna med fokus på el eller mekanik, och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina erfarenheter:

  • drift & underhåll av el- och mekaniska maskiner
  • service och installation av automatiserad utrustning
  • från relevant bransch såsom livsmedel eller tillverkningsindustrin
  • administration och rapportering i affärsverktyg och CRM

Du arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och organisera dina uppgifter. Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som är serviceinriktad och lösningsorienterad. Trivs du med att arbeta med både teknik och människor och uppskattar en mindre organisation där insatsen från varje individ får stor betydelse, kan detta vara rollen för dig!  

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Your browser does not support the video tag.

 

Om företaget
GEA is one of the largest suppliers for the food and beverage processing industry and a wide range of other process industries. Approximately 18,000 employees in more than 50 countries contribute significantly to GEA’s success - come and join them! We offer interesting and challenging tasks, a positive working environment in international teams and opportunities for personal development and growth in a global company. 

www.gea.com

Mer info
Kontaktperson Intenso Teknikrekrytering AB
Telefon 031-704 51 77
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 1 jan 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.