Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler duktiga chaufförer som värdesätter och brinner för både frihet och ansvar. Vi söker nu chaufförer till Jönköping för fasta tjänster. Som chaufför hos oss jobbar du med stor frihet och dessutom på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?

Om tjänsten
Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer eller långtrailer. Du utgår från Jönköping. Det finns flera olika schemaupplägg och körningar. Möjlighet finns också till schemalöst upplägg med poolschema där man har en något högre lön än de som har fasta schemarader.

Om dig
Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, YKB samt truckkort med minst A2-A4. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

Intresserad av att veta mer?
Maila till ansokning@gkt.nu eller besök vår hemsida www.gotenekyl.se
Mer info
Email Mejla Götene Kyltransporter AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gotenekyl.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteneföretaget som fokuserar helt på tempererade transporter av kyl- och frysvaror har idag 110 lastbilar och omkring 300 anställda. Fordonsflottan består av moderna fordon, däribland ett antal långtrailers Vi jobbar mycket med miljö frågan idag har vi 6 st gasdrivna lastbilar under året kommer ytterligare 3 st som även kyler lasten med biogas. När företaget nu håller på att expandera så behöver man också förstärka med fler chaufförer.