Layout & Geometry Assurance Engineer till Husqvarna AB

Layout & Geometry Assurance Engineer till Husqvarna AB

Har du erfarenhet av geometrisäkring eller mekanik? Är du en noggrann person som drivs av att förbättra och bidra till din arbetsplats? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Layout/Geometriingenjör kommer du att arbeta med geometrisäkringsprocessen samt konstruktion i nyutvecklingsprojekt. Du agerar spindeln i nätet med allt från att bygga upp konstruktionsmodellen, toleransanalyser, säkerställa statistiska analyser till kvalité, förbättringsarbete och dokumentation.

Du kommer att ha mycket samarbete med olika avdelningar för att uppnå bästa resultat samt stötta, effektivisera och förbättra olika processer inom toleransmätning och geometrisäkring inom bolaget.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole/Civilingenjör inom mekanik eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av mekanikkonstruktion
  • Erfarenhet av ritningsgranskning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom statistiska analysmetoder
Meriterande:
Erfarenhet av Catia eller annat CAD-program

Vi söker dig som är driven, noggrann och har förmågan att planera och styra ditt arbete. Du är lyhörd och kommunikativ och trivs med att bidra och utveckla din arbetsplats.
Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser möjligheter istället för problem. Du värdesätter kollegor och samarbete samtidigt som du kan arbeta på egen hand.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att arbeta på Husqvarnas avdelning Design Handheld Products, med produkter som bland annat lövblås, motorsågar och röjsågar. Avdelningen består av 50 andra kompetenta kollegor och inom toleransmätning och geometrisäkring arbetar du närmst med 3 kollegor.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.