Webutvecklare till Husqvarna talangprogram!

Webutvecklare till Husqvarna talangprogram!

Vill du vara med och utveckla nya tjänster mot slutkunder, lägga stort fokus på innovation och jobba med den absolut nyaste tekniken? Då passar detta talangprogram dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som webutveckalare ingår du i en squad där du kommer jobba med att utveckla webapplikationer till olika plattformar. Du kommer jobba i språk som Html5, Javascript, node.js och react. Du kommer under hela talangprogrammet ha en mentor i samma squad samt ha 9 utbildningstillfällen under året.

För mer info, kontakta mig eller sök jobbet och kom på intervju!

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning. Datateknik/ Mobila plattformar / Webdesign etc.
  • Engelska i tal & skrift
  • Stort driv och en vilja att utvecklas.
Meriterande:
  • Svenska i tal & skrift
  • Egna projekt
  • Trygg att presentera i grupp
För rätt person är detta en enorm möjlighet. För att lyckas i talangprogrammet ser vi att du har ett stort driv och vill utvecklas. Då din squad har allt ansvar för den utvecklingen ni gör är det viktigt att du kan ta egna initiativ och tar för dig samt att du är social och gillar att jobba i team. Det är viktigt att du och ditt team jobbar mot samma mål, att du går in helhjärtat i arbetet och på så sätt bidrar till avdelningens framåttänkande och innovativa kultur.

Villkor

Start: September 2020
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag som jobbar med skog och trädgårdsprodukter. Just nu söker vi 4 stycken personer till ett talang program på Digital solutions R&D avdelning. Digital solutions R&D jobbar nära produktägare och utvecklar värdefulla digitala lösningar till slutanvändarna. Dessa lösningar kan exempelvis vara kontroll av robotgräsklippare via mobilen eller produkter som är uppkopplade mot smarta hem-lösningar.

Digital solutions R&D Squads.
På Digital Solution R&D jobbar vi med något vi kallar för squads, där varje squad har fullt ansvar för sin egen utveckling mot produktägarna. En squad består av 7-9 personer och innehar olika roller, bland annat Apputvecklare, Backendutvecklare, Webutvecklare och testare. Till talangprogrammet är vi intresserade av alla roller även om denna annons inriktar sig mot Webutvecklare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.